Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за смукателен колектор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за смукателен колектор

Гърми ми смукателния колектор за 4-ти път!!!Сложил съм газов-инжекцион за 1200лв.,а не обикновенна газова за да няма такъв момент и пак се получава...каква може да е причината и ако може компетентни отговори,че ми писна вече от този колектор,а той не се сменя леснооооо!!!
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщение
    Гърми ми смукателния колектор за 4-ти път!!!Сложил съм газов-инжекцион за 1200лв.,а не обикновенна газова за да няма такъв момент и пак се получава...каква може да е причината и ако може компетентни отговори,че ми писна вече от този колектор,а той не се сменя леснооооо!!!
    Свещи, кабели, бубини колега. Кога са сменяни, какви си сложил и какво им е състоянието.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

от изброеното само свещи съм сменял...

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

свещи съм сменял само от изброеното,миналото лято

Comment

от изброеното само свещи съм сменял...

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

свещи съм сменял само от изброеното,миналото лято
        Ами прегледай ги, ако много те дразни може да сложиш и метален колектор от CF1 с малко преправяне. Лишаваш се от ВИС а, но нема да гърмиш за сметка на това.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

но пък знам,че металния негърми,но другото слабо мшсто е дебитомера,а той е по скъп...и значи кабелите може да е проблема,а може ли да не е монтирам правилно инжекциона : )))))

Comment

но пък знам,че металния негърми,но другото слабо мшсто е дебитомера,а той е по скъп...и значи кабелите може да е проблема,а може ли да не е монтирам правилно инжекциона : )))))
            Веднага ли след монтажа започна да гърми.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

НЕ!!!Две години никакъв проблем,а сега за година и половина това ще е 4-ти...през 5-6 месеца гърмят

Comment

НЕ!!!Две години никакъв проблем,а сега за година и половина това ще е 4-ти...през 5-6 месеца гърмят
                Явно не е от монтажа Ел. системата си прегледай основно и може да се намери проблемацията.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Кое да видя като първо и да сменя...най-вероятен причинител ))

Comment

От газирани уредби не разбирам много...но не е ли възможо да е от некачествено гориво?

Comment

Наистина неразбираш!!!Този вид газови палят на бензин и обръщат на ГАЗ при определени градуси,преди това неможе да се пусне газта...все едно твоята да гръмне при палене защото и двамата палиме на едно и също гориво ))

Comment

А кабелите на свещите някога изобщо сменяни ли са откакто имаш колата..? Много е вероятно да правят мизерия, но едва ли чак пък да гърми от тях...
                        А защо не питаш тук:
                        http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=35
                        Има поне един, дето със сигурност ги разбира нещата...

Comment

Мерси колега,сега ще видя и в онзи раздел : )))))

Comment

Наистина неразбираш!!!Този вид газови палят на бензин и обръщат на ГАЗ при определени градуси,преди това неможе да се пусне газта...все едно твоята да гръмне при палене защото и двамата палиме на едно и също гориво ))
                            Ако палиш на бензин и гърми при палене, защо търсиш причина в газта?- Това беше риторичен въпрос. Търси проблема по веригата горивна смес запалване при бензина. За да ти гърми вероятно се получава в началото недоизгаряне на сместа в цилиндрите.
                            Възмжожно е обаче да имаш проблем и в клапани и в газоразпределение. клапани(зацепване)
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                              Ако палиш на бензин и гърми при палене, защо търсиш причина в газта?- Това беше риторичен въпрос. Търси проблема по веригата горивна смес запалване при бензина. За да ти гърми вероятно се получава в началото недоизгаряне на сместа в цилиндрите.
                              Възмжожно е обаче да имаш проблем и в клапани и в газоразпределение. клапани(зацепване)
                              Следователно,Кабели и Свещи...така ли ?

Comment

Working...
                              X